Tandläkarbesök i Visby

onsdag, mars 1, 2006

Egentligen skulle solen varit mycket mindre, för det har varit mulet tidvis både igår och idag. Blåser som attan gör det också och några minusgrader kallt är det. Åke är en tuffing, han är ute i skogen och rustar trots kylan, men jag håller mig inne.

Igår var vi i Visby för jag skulle till tandläkaren på eftermiddagen   Det gillar jag inte, att gå till tandläkaren menar jag. Ont gör det både i kroppen och plånboken. Som tur var hade jag inga hål, så jag slapp undan med 770:-. Jag tillhör ju den där generationen som har en massa bamsiga amalgamkronor och det är min fasa att de ska börja rasa. Men tandläkaren tröstar mig alltid och säger att det inte finns några tecken på att de är dåliga.

På kvällen ringde Eva och informerade om läget på Sicilien. Hon och Edoardo åkte hem från sjukhuset i måndags och nu har Edoardo varit feberfri ett tag. Läkarna tror att han har haft lågt immunförsvar och därför åkt på den ena virusinfektionen efter den andra. Nya blodprov , som de tagit , visar att han inte har någon infektion. Det är bara att hoppas att eländet är över nu och att han får vara frisk i fortsättningen.

Jag trodde att jag var nöjd med min hemsida som den är/var, men idag har jag suttit och lagt om gåvosidorna, så att de finns med på startsidan och inte ligger för sig själva. Jag tycker själv att det ser trevligt och enhetligt ut. Överskådligare blev det också.

I eftermiddag har ví varit och handlat och nu är Åke och hälsar på en kompis och kommer straxt hem och ska ha kaffe. Jag köpte så fina bakelser på ICA. Man måste passa på när det finns något extra smaskigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Sicilien, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.