Tisdagens höjdpunkt…

…en vända till återvinningsgården! Nej jag skämtar faktiskt lite, för nog ska den här dagen ha mera att bjuda på. Men det är otroligt så fort kassarna med tidningar, kattmatsburkar, plast- och pappersförpackningar blir fulla. Ännu fungerar gårdshämtningen här på ön, men eftersom vi bor så nära Klintehamn, är det lättare att svänga ner med kassarna själva än att hålla på och passa den där sopbilen.

I hamnen var det full verksamhet med två båtar som lastade massaved. Maken, som har jobbat som stuveriarbetare, vill alltid ut och kolla vad som händer på hamnen. När han var ung och jobbade hemma var det inte så lätt att få ut någon ordentlig lön, så då passade det bra med extrajobb på hamnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Tisdagens höjdpunkt…

 1. anki skriver:

  ja fullt med konservburkar etc blir det fort 🙂

  fin båt 🙂 själv är jag en riktig landkrabba, gillar inte att åka båt, blir så lätt sjösjuk..

  regn här idag men solen försöker ta sej fram ur molnen

  ha en skön dag

 2. Gunnar skriver:

  Hej Jag hittade hit också. Får väl fortsätta följa Dig här då.

  Ja det blir en del till återvinningen.Man får ju köra iväg mer själv nu än vad sopbilen hämtar.

 3. Kerstin skriver:

  Som du säger, det fylls fort. Äntligen har vi ändå fått in rutinen på att ta med en kasse när vi går med hundarna för vår återvinning liger på lagom promenadavstånd. Men det är ju bara när Janne är med, jag orkar inte bära slå långt.
  Läcker bild på sovande katt, han ramlade väl inte ner -:)
  Jasså, du ska börja med sjukgympa du med nu, det är svårt att ta sig tid man lömmer så lätt. Jobba på nu!
  Jasså, inte sitta så mycket vid datorn? Ja men gör som jag då. en stor skärbräda att ha den på så kan du ligga i sänen med den när du vilar ryggen. Förena nytta med nöje

 4. Ailas skriver:

  Otroligt vad snabbt det samlas en massa skräp, även om man bor ensam med en katt! Här är det nog värst med tidningar och sådant. Katten äter endast torrfoder, så det är inget större problem.

  Fin bild på sovande katt du hade också idag! Min ramlade ner från fönsterbrädan igår, hängde också utanför. Just nu sover han på en stol intill mig och snarkar så sött.

  Kram

 5. Kusin Göran skriver:

  En vända till hamnen är obligatorsk, varje dag, när jag är hemma i Klinte. Men det är inte som förr, då var det inga stängsel som var ivägen.

 6. Skatan skriver:

  Det måste ha varit ett tufft jobb … stuveriarbetare … Det går väl så länge man är någotsånär ung …

  Sopor är ett elände … överallt nästan. Verkar det som. Själv har vi fått små ynka bruna papperspåsar att slänga komposten i … Man får ”ränna” med de där påsarna minst en gång om dan nästan … så fort blir de fulla.

  Kram!

Kommentarer inaktiverade.