Tisdagstema – Fordon

19&#176 Grattis alla Johannor! Ni slapp få regn på tårtan idag, åtminstone här i trakten av Fröjel, för här har varit skapligt väder idag om än ganska blåsigt.
Jag är sen med Tisdagstemat idag, för bredbandet har legat nere. När jag felanmälde det imorse visste Ephone inte vad det kunde bero på, men vid 10-tiden ringde de tillbaka och talade om att det var något tjall i telestationen i Klintehamn. Först vid 16-tiden gick det att logga in igen. Gissa om jag provat många gånger!
Så till Tisdagstemat: Den här veckan tänkte jag att vi skulle titta på hur vi förflyttar oss eller andra saker. Vad kan ni ta för intressanta tolkningar på temat fordon?


Den här fiffiga cyklen fanns i mitt arkiv, så den får bli mitt bidrag idag. Fotot tog jag vid ett av våra besök på Sicilien.
Fler som är med i Tisdagstema hittar du HÄR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tisdagstema och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Tisdagstema – Fordon

 1. Corina skriver:

  Här hos mig har det regnat exakt heeela dagen. Har inte varit ute annat än korta turer för att rasta Wanilla. Detta har bidragit till nytt utseende på min blogg i alla fall 🙂
  Kramis !

 2. Mien skriver:

  Hej Ingrid!
  Har tänkt mycket på dig sedan du skrev att din väninna fått somna in. Så sorgligt. Hon var så rar, din kompis. Nu är jag som sagt på banan igen och som vanligt är det toppen här hos dig!
  Mien

 3. Znogge skriver:

  Då vet vi hur vi kan ta oss fram där om vi tröttnar på att gå 😉

 4. Pysen73 skriver:

  Den där har jag åkt förbi massor av gånger, men i år har jag nog inte sett den när jag tänker efter…

 5. Åsa! skriver:

  En familjecykel! Så rolig den ser ut!