Tjall på linjen igen

17º Ett helt strålande väder har det varit idag också. Det har varit soligt och nästan vindstilla, vingarna på vindkraftverken har nästan inte orkat runt.

Idag har det varit avbrott på bredbandet igen och först vid 15-tiden hade jag förbindelse med omvärlden. Jag fattar inte vad Ephone pysslar med och det mest försmädliga är att man inte kommer fram till dem på telefon heller. Antingen får man bara upptagetsignal eller också får man beskedet att ”Numret kan inte nås från den här telefonen”. Vilken telefon ska man välja då, finns det någon man kan nå numret på?? Det är såååå retligt!

Tur var i alla fall att vädret var så vackert, så att man kunde vara ute. Jag har just kommit hem från en långpromenad längs vår vackra strand och Åke håller på med gräsklippning bakom ladugården. Trädgården klippte vi igår. Jag vet inte när det var så här otroligt grönt och vackert i september månad. Inte ens björkarna har börjat fälla löv, vilket de annars brukar starta med i juli.

Igår blev det en hård TV-kväll – Postkodmiljonären, Dobidoo, Skavlan och sen Dirty Dancing. Rackar´ns vad Skavlan gick illa åt Islands förra statsmininister Geir Haarde. Skavlan är inte att leka med! Nu ser jag verkligen fram emot att få vad han kan få ut av att bjuda in Anna Anka, som kommer som gäst nästa vecka. Anna Anka är mitt alldeles privata hatobjekt just nu, jag kräks nästan bara jag hör namnet. Det hon förespråkar är inte annat än prostitution i äktenskaplig förklädnad. Kommer du ihåg Paul Anka, som hon nu är gift med och lyckliggör.

Ha en trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *