TorsdagsReflektion – Odlarglädje

Torsdagen den 5 mars 2009 | 10:20 |

Den här veckan har det inte hänt så mycket som känns angeläget eller som dominerat på något sätt. Snön har nästan försvunnit och nu är det lerigt och dant ute på gården och på grusvägarna. Jag tänkte egentligen visa hur det ser ut här i min svarta kontorsstol när Grållen kommit direkt utifrån och sedan placerat sig här, men jag ska bespara er från det. Min reflektion den här veckan ska i stället handla om fenoment med den odlarglädje som många av oss “lider” av.


Här är mina små pelargonplantor som kämpar på så tappert.

Varje vår/sommar bestämmer jag mig för att nästa år, då ska jag minsann inte hålla på och driva upp en massa plantor själv! Resultatet blir ofta inte som jag tänkt mig. Odlarivern drar iväg och får mig att börja alldeles för tidigt och sen har jag en massa förvuxna och rangliga blommor.

Det sägs ju att av skadan blir man vis, men det gäller inte mig. Jag köper glatt hem jord och frön i början av februari i alla fall. Är det någon som känner igen sig? Nu har jag ledig plats i fönstret här på hallen där jag sitter vid min dator, så nästan gång jag ska på Klinte och handla ska jag köpa hem fler fröpåsar. Visst kan man så petuniefrön nu?

Fler som är med i den här fotoutmaningen hittar du hos Trebarnsmamman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TorsdagsReflektion och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.