TorsdagsReflektion – v 24

14-15 &#176 och rätt blåsigt är det nu på morgonen. Det ser ganska lovande ut inför dagen. Jag ska tvätta håret och sedan ska vi åka på Klinte och handla, sen får vädret avgöra vilka aktiviteter det blir under dagen.

Det som har dominerat den här veckan har haft mycket med vädret att göra. Det har varit svalt och regnigt och man har verkligen fått passa på att vara ute de stunder vädret tillåtit det. Studentfestligheter har det också varit och diverse andra aktiviteter, men jag väljer ändå ett foto från trädgården där irisen blommar som bäst just nu. Tack vare det svala och regniga vädret är den finare än vanligt och jag hoppas att den kommer att stå sig ett tag. Den är annars ganska kortlivad. Vallmon har också börjat slå ut, idag fanns det tre utslagna blommor och de är verkligen imponerande, men både knopparna och frukterna är väldigt dekorativa, så vallmon har man glädje av länge.
Fler som är med i TorsdagReflektion hittar du hos Trebarnsmamman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TorsdagsReflektion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på TorsdagsReflektion – v 24

 1. Marie Carpe Diem skriver:

  Ja vädret är knasigt just nu. Vill ha värme!!!!! Vaker rabatt du har och vallmon är ju såååå fin.

 2. Mariann L skriver:

  Mycket fina blommor hos dig. Vallmo är verkligen alltid vackert! Fast egentligen inte inne i vas. Det är svalt och regnigt även här i Östergötland. Varje solglimt gläder.

 3. Znogge skriver:

  Trots vädret måsgte jag säga att du bjuder på en helt underbar sommarbild!
  Hoppas dagen blir bra!

 4. elisabeth skriver:

  åhh vad vackert det var i rabatten, gillar iris, oj sån mängd sen, häftigt, och vallmon är en av mina favoriter. Ser så långt din potatis har kommit, WOW, det borde bli färskpotatis till midsommar det, hos oss där jag bor är ju allt så mycket senare, men den som väntar på nåt gott……

 5. Sylvia skriver:

  Ja visst är det mycket snack om detta väder.Vi nordbor vill ju så gärna njuta av sol och värme under våra korta sommarmånader.
  Jisses så vackert du har det i dina rabatter.Vallmon är en härlig blomma och Irisen likaså. Du får väl potatis till midsommar kan ja tänka mig.
  Just nu skiner faktiskt solen här…..så länge det varar.
  Kram Sylvia.

  • IngridL skriver:

   Jag hoppas på egen potatis till midsommar – men man vet aldrig – blasten är fin, men vad det är under jord har jag inte kollat ännu.

 6. LottaM skriver:

  Kallt, blåsigt, och regnet som vräker ned nej det är inte sommar för mig utan hösten.
  Själv drar jag västerut.
  Ha en bra dag!
  LottaM ..ღ

 7. Pialotta skriver:

  Underbar änglik gräsmatta eller vid sidan om du har Ingrid.. så himla vackert.. klart du ska reflektera om din vackra trädgård:-) Ha de fint kram på dig

 8. Eleonora skriver:

  Å du har den stora vackra japanska vallmon! Jag har på kolonien och blommorna är stora som tallrikar. Men dom står inte så länge. Ha det gott. Kram

  • IngridL skriver:

   Jag tycker inte att det gör så mycket att blomman inte står så länge för sen är ju fröställningen minst lika fin.

 9. Astrid skriver:

  Jag har sett att den blommar här också . Den är ju så vacker men jag har bara den som kommer på sensommaren
  Den från köpta frön 🙂
  Det såg ut att bli varmt denna helg för oss här vi kusten
  Så bra för jag har inte hunnit något denna vår ute bland blommorna

 10. Maj-Britt skriver:

  Din trädgård är alltid så fin oavsett årstid
  Var hos goda vänner i gårkväll och åt nyupptagna potatis och sill. Egentligen hör det midsommarafton till,men gott är det.

 11. Vallmo är en av mina favoritblommor men du Ingrid. Den här bilden hade du verkligen lyckats riktigt fantastiskt bra med. De lite ludna knopparna i förgrunden och det blå bakom. Hur tjusigt som helst. Ha en bra helg

 12. Trebarnsmamman skriver:

  Åhhh vilken härlig trädgård du har och vilka maffiga vallmoknoppar 😉