Trevlig fest och trevlig söndag

Lördagens gårdsfest var jättetrevlig, med god mat och väldigt god stämning. Jag var med till framåt halvniotiden, sen åkte jag till Sicklings för att se till Fridolf som fått vara ensam några timmar, men festen hade hållit på halva natten och det berodde nog på den härliga underhållningen med sång och musik som Mia och Tommy bjöd på. De var verkligen toppen!

Mia Gardell o Tommy Schüberg underhöll

Det finns fler bilder på föreningens hemsida och de som vill titta på dem kan klicka HÄR.

Fridolf och jag åkte hit till Odvalds i morse, för min svägerska från Endre skulle komma hit och uppvaktat mig idag, så jag ville förbereda lite inför lunchen. Fridolf tycker inte om att vara här! Det är alldeles för mycket ljud i huset tycker han. Jag hör dem inte, men han gör det och skäller och är väldigt orolig.

Här ligger Fridolf och solar sig på terrassen på Sicklings.
Vilken stil han har har!

På förmiddagen satt vi ute, för det var väldigt skönt väder och då kunde han slappna av, men så fort vi kom in blev han spänd igen och bara lyssnade. Han är ju van att bo i eget hus där inga grannar rör sig i närheten. Det var nog tur att jag valde att sova hos honom på Sicklings i stället för att ta med honom hit redan igår kväll. Han blev väldigt lycklig när matte Carina kom och hämtade honom från det här otäcka stället.

Av Barbro fick jag en vacker höstplantering i en korg, som står utanför min ytterdörr nu. Jag bjöd på lunch och sen var vi uppe på kyrkogården med blommor till Åkes grav som hon haft med sig och sedan åkte vi tillbaka hit och drack ett sent eftermiddagskaffe innan hon åkte tillbaka hem till Endre. Det har varit en riktigt trevlig och innehållsrik helg!

Ha en skön söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fridolf, Gäster, Nostalgi. Bokmärk permalänken.

12 svar på Trevlig fest och trevlig söndag

 1. Skogsnuvan skriver:

  Vilken härlig blomkorg. Den var verkligen riktigt fin

 2. Znogge skriver:

  Vilken vacker blomstergrupp! Så höstfin i färgerna 🙂 Kan tänka mig att det är mycket nya ljud för Ludde vilket inte är helt lätt.

  Kram och trevlig kväll!

 3. Lambergsfrua skriver:

  Den blomsterkorgen är riktigt vacker – eller snarare blommorna i den. Ljuvliga färger!
  Lille Fridof ser bera för solig ut där han ligger med helt avslappad bakkropp men för övrigt på helspänn. Jag undrar vad han hör hemma hos dig som oroar honom så mycket. Kanske susningar i vattenrör, som ju inte uppfattas på smmam sätt av oss människor.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag har ju grannar i huset både ovanför och på båda sidorna, så han hör ju när de kommer och går och det slår i dörrarna. Då tror han att de ska komma in hit.
   Kram

 4. Så vackra blommor och vilken trevlig söndag du har haft !

 5. Snällt av dig att ta hand om den lille orolige Fridolf!
  Det låter ju som du har haft en riktigt trevlig och omväxlande helg!
  Kram, Monica

 6. Anna/notonmusic skriver:

  Låter som Fridolf hade en väldigt förstående och inkännande ”barnvakt” i alla fall, vilken härlig hund det verkar vara när man ser ”stilen” där han ligger på verandan. Så klart att hundar är vanedjur som vi människor. Borta bra men hemma bäst stämmer nog för de flesta av oss!

Kommentarer inaktiverade.