Usch!

Ibland kan man verkligen bli trött! Vi ska ju snart ha årsmöte i vår SPF-förening och allt har varit klart sedan länge. Lokalen bokad, annonseringen, som ska göras 6 veckor innan mötet, är gjord både i tidningen (2 ggr) och på hemsidan. I dag fick jag besked om att man dubbelbokat den tänkta lokalen och att vi tyvärr inte kan få vara där.

Nu har jag ringt runt för att försöka få tag i en annan lokal, men Sanda bygdegård, som jag först tänkt mig, var upptagen just den dagen. Hejde bygdegård var dock ledig, så den har jag bokat. Så har jag har ringt till Gotland Media för att få ändra kommande annonseringar och jag har ändrat på hemsidan. Usch, säger jag bara!

För övrigt har dagen löpt på med många telefonsamtal på förmiddagen och ett trevligt julkaffe hos en av grannarna på eftermiddagen.

Ha en skön fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

14 svar på Usch!

 1. Fy så retligt! Allt ordnat och så kommer ett sådant bakslag! Bra gjort av dig att lyckas ordna det i alla fall! Du kan verkligen vara nöjd med dig själv!
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram, Monica

 2. Hoppas mötet har avlöpt bra och att alla som tänkt sig till det verkligen hittade fram! Det är jobbigt när saker och ting ändras i sista minuterna….. 👿
  Igår var ju stekfläsket misslyckat, men idag gjorde jag kalops och den blev otroligt lyckad. Jag kokade den i 2,5 timme istället för 1,5 som rekommenderades på köttförpackning och då blev köttet precis så där mört som det ska vara och smaken satt också! 😉
  TREVLIG HELG
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Mötet är inte förrän om två veckor, så jag hoppas att det kommer att gå bra och att inte alltför många åker till fel ställe.
   Trevlig helg själv!
   Kram

 3. Laila skriver:

  Så onödigt mycket extrajobb du har fått. Skönt att Hejde var ledigt i alla fall. Hoppas du får en lugn och skön kväll i kväll.

  • Ingrid skriver:

   Som kompensation ska pastoratet betala hyran i Hejde, men visst känns det tråkigt när annonser har gått ut två gånger, men det är ingenting att göra åt.

 4. Musikanta skriver:

  Jättejobbigt när det blir dubbelbokat. Det har hänt mig några gånger som kantor att det har varit någon i kyrkan när jag kommit dit som skulle spela. Bara att åka hem igen. Antingen jag eller den andra. Så tråkigt.
  Värre med en lokal eftersom det drabbar så många. Bra att du fick ihop det i alla fall.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Det är bara att hålla tummarna för att inte alltför många åker fel, men vi hinner annonsera i tidningen två gånger, så jag hoppas att budskapet går fram.
   Kram

 5. znogge skriver:

  Men så irriterande! Vilken frustration 🙁 Bra att du fick ordnat en annan lokal i alla fall.

  Kram och god kväll!

 6. Geddfish skriver:

  Sånt är verkligen Usch!
  Men du fixade det, eloge!
  Kram, Gerd

 7. Kraft´n skriver:

  Det är inte kul när helt plötsligt planerna slår slint. Tur att det fanns en lokal ledig för
  ett årsmöte är ju inget man bara kan ställa in eller flytta. Ha en bra helg.
  Kram, Anders

  • Ingrid skriver:

   Hoppas bara att vi lyckas få fram budskapet om ändrad lokal.
   Trots att jag sitter med skriftlig bekräftelse att bokningen är godkänd, så har man lyckats boka in en begravning med efterföljande minnesstund i församlingshemmet där vi skulle vara. Att det är vi som får flytta på oss får man ju ha förståelse för.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.