Utmanad av Britt-Inger

Torsdagen den 9 augusti 2007
Nu bryter solen fram efter en morgon och förmiddag med regnskurar och åskmuller. Varmt och skönt är det 20-22 grader och likadant var det igår. Morgonen började med regn, men sen blev det riktigt kalasväder på eftermiddagen.

Åke körde in några pallar ved och jag rensade lite i rabatterna och grundmålade några ladugårdsfönster.

På kvällen gick jag en promenad ner till stranden och det var jätteskönt. Många myggstick blev det, men det gjorde inte så mycket, för det var inte något krut i de myggorna i alla fall. Inte en enda bula blev det efter deras anfall.


Den ena gåsflocken efter den andra passerade över huvudet på mig.

På en åker stod det 3 tranor alldeles intill vägen, men innan min sega kamera hade vaknat fick de se mig och flög iväg. Då skulle jag försöka få ett foto av dem i luften, men då kom det en bil.

Idag har vi forsatt med vedkörning respektive fönstermålning. Nu är det bara en sida av fönstrena kvar att måla.

Åskan har mullrat från och till idag. Är du åskrädd? Jaså inte det, läs då den här artikeln om vad blixten kan ställa till med.

För en stund sedan fick jag ett kärt besök av en mailkompis från Dax-sidan. Det var Gabriella som är och besöker vår ö för första gången. Det är alltid kul att träffas och få ett “ansikte till namnet”.

Nu till utmaningen

Jag är utmanad av Britt-Inger

Tack Britt-Inger för dina vänliga ord om min hemsida!

Regler: De som blir tagna ska skicka utmaningen vidare till fyra andra som inspirerar med sin blogg eller personliga hemsida – obs, inget tvång!

Jag håller med Britt-Inger, det här var en rolig, men ganska svår uppgift. Det är ju så svårt att välja bland alla trevliga hemsidor och bloggar.
Här kommer i alla fall mina val:

Astridwww.astridla.com
Astrids hemsida besöker jag nästan dagligen. Hon har mycket trevligt att läsa, vackra foton och en jättemysig blogg. Dessutom en väldigt fin receptsamling.

curlingmormorhttp://curlingmormor.wordpress.com
curlingmormor är en ganska ny bekantskap, men hennes blogg andas så mycken kärlek och optimism. Jag blir lika glad varje gång jag besöker den och att hon är en riktig curlingmormor framgår alldeles klart. Lyckliga Lilleman som har en sådan mormor!

Miahttp://www.mia.vox.nu
Mia har en hemsida som ständigt uppdateras, dit kommer jag ofta tillbaka. Dessutom har hon en helt otrolig blogg, På resande fot(steg) där hon gör en fantasiresa genom Sverige baserad på de sträckor hon avverkar på sina promenader.

Piapimli.se
Pia´s hemsida och blogg är en stor inspiration och glädje för mig. Henne besöker jag varje dag för att läsa bloggen, som innehåller mycken klokskap. Layouten på pimli.se är helt otroligt läcker och hon delar med sig av sina kunskaper på sin sida Tips & trix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Utmaningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *