Vad är det nu som har hänt?

Ännu en härlig solskensdag, men det är kallt, så det vill till att man håller sig i lä. På termometern på skuggsidan har jag bara haft 11° på förmiddagen, men nu har det stigit någon grad.

Förmiddagen har gått i slöhetens tecken och jag har mest suttit ute på terrassen och löst korsord och sudoku. Egentligen borde jag väl städa, men struntar blankt i det trots att det är pingstafton i morgon. Det blir nog pingst ändå och pingsten är ju för övrigt som en vanlig lördag/söndag numera. Inte speciellt festlig alls!

När jag satt på terrassen hörde jag att det slog i bildörrar och skramlade och bråkade, så då blev jag tvungen att resa på mig och se efter vad det var på gång. Här händer ju inte så mycket, så man blir ju nyfiken. Det var en ambulans som stod på gatan utanför, men jag såg inte till någon, så jag vet inte alls vad som kan ha hänt, men det spörs väl så småningom.

Det var inte jag den här gången i alla fall!

Nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och gå ut på en promenad och sen ska jag på ett möte på Köpmansgården 13.30. Det är representanter från Region Gotland som är ute på turné på ön och ska berätta om projektet Årets Tillväxtkommun och samtidigt vill de få reda på vilka idéer och tankar som finns ute i bygderna. Inte för att jag väl har så mycket att tillföra, men det är ju intressant att ta del av andras kreativitet och så bjuder de på kaffe och tillväxtbulle.

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gotlandsnytt, Odvalds. Bokmärk permalänken.

20 svar på Vad är det nu som har hänt?

 1. Geddfish skriver:

  Gråväder här, hela dagen.
  På tal om ambulans, så så jag en av dem ibland vid ICA eller vid korvboa, de blir väl hungriga. Och en gång verkade det som om den ensamma föraren bara ”hälsade på”, man blir ju nyfiken, haha, inte så trevligt.
  Brrr, kallt här, får gå ut en sväng ändå. Trevlig fredag, kram, Gerd

  • Ingrid skriver:

   Även ambulanspersonalen behöver väl en varmkorv då och då. Visst blir man nyfiken och ännu har jag inte fått någon rapport. 😉
   Kram

 2. Gunnel skriver:

  Tillväxtbulle var nåt nytt. Är det den sorten som man växer av eller är den bakad av nåt speciellt mjöl? Ha en trevlig helg.

 3. Znogge skriver:

  Pingsten är inte alls speciellt festlig utan det känns snarare som om helgen försvunnit… Hoppas att det inte var något allvarligt som hade inträffat.

  Kram och trevlig fredag!

 4. Helena skriver:

  Det var förhoppningsvis inget allvarligt, annars hade väl ryktet spridit sig vid det här laget.

 5. Lambergsfrua skriver:

  Det känns alltid oroande, när man ser en ambulans. Framför allt om den är nära inpå. En äldre man ramlade utanför sitt garage häromdagen. Vi kom stavtravande alldeles när det hänt, men ett ungt par med barnvagn hade kommit fram till mannen före och redan ringt ambulans. Jag hoppas ju att det inte var något allvarligt med honom. Han var i alla fall kontaktbar och verkade inte ha brutit något.
  Du kunde säkert tillföra kloka åsikter på tillväxtmötet.
  Glad pingst!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Kraka skriver:

  Kaffe och tillväxtbulle är aldrig fel.
  Ha en fin och skön helg!
  Kram

 7. Anne-Lie skriver:

  Man får alltid en obehags känsla i kroppen när man ser utryckningsfordon. Hopas det inte var något allvarligt.
  Trevlig Pingsthelg.
  Kram från Anne-Lie

 8. Lollo skriver:

  Alltid lite obehagligt med ambulanser, och ännu värre när de är i ens närhet.
  Hoppas att det inte har hänt något allvarligt …
  Kram

 9. Skogsnuvan skriver:

  Det verkar vara rätt sen vår i hela landet inte bara här hos mig. Nu har jag skrikit vårskriket två gånger men det hjälper inte mycket som det verkar. 4 grader och blåst och jag har inte fått fröna i jorden ännu pga av det. Jag väntar förgäves på en lugn dag

  • Ingrid skriver:

   En dag utan blåst skulle sitta bra! Jag blir rent deprimerad av att det blåser vareviga dag. 11 grader är jag inte heller nöjd med, även om nu solen behagar skina.
   Kram

 10. Kicki skriver:

  Det var då för väl att det inte var du som var i behov av ambulansen.
  Tillväxtbulle, ja det var ju också ett uttryck 🙂
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.