Vad ska jag göra med alla pengar

Jag har spelat på Lotto några veckor nu, inte något storspelande utan bara två enkelrader och idag hade jag turen med mig och prickade in fyra rätt. 😀

Nu gäller det att försöka fundera ut vad jag ska göra för min vinst? Jag tror att jag återinvesterar den i ännu en lottorad. 😉

Eller ska jag kanske rent av satsa dem på en resa till värmen? Det vore väl något det att få åka ifrån den här kylan och snön! 8)

Jag har samma rader både onsdag och lördag och betalar bara för en vecka i taget. Det måste ju vara ganska korkat att betala för t ex tioveckor. Skulle man vinna på sin rad är ju chansen inte speciellt stor att man vinner på samma rad en gång till. Eller tänker jag helt fel? I så fall borde jag inte förnya den rad som gav vinst. 🙄

Gotländska Madeleine hade däremot inte turen med sig i kväll utan fick lämna sin plats bland de blivande Mästerkockarna. 😥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädje, Tävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

20 svar på Vad ska jag göra med alla pengar

 1. Gerd skriver:

  Vilken härlig vinst! Fattas några futtiga nollor bara…..
  Godnattkram, Gerd♥

 2. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!

  Grattis till vinsten! Vilken turgumma du är för alltid vinner du något om det nu är på korsord eller böcker hos SPf/Röda korset eller annat ! Glädjande!

  Funderar över vad det kostar att trycka upp ditt vinstmeddelande i flerfärgstryck? Säkert en hel del om det är i papper alltså!

  Nu har du ju några kronor till dina 2 rader ett tag framöver och hoppas att det blir några nollor till….men har ingen aning om hur stor chansen är att man kammar hem en storvinst?

  Nåja, varför inte behålla dina rader för du behöver ju fler rätt nästa gång och vem vet?

  Lycka till!
  Kram, Agneta

 3. Raija skriver:

  Grattis till vinsten ;-). Jag har spelat på Keno sista tiden. Normalt är jag ingen spelperson, men har fått ett ryck och kom att tänka på att jag aldrig har chansen att vinna om jag inte spelar något. Men det är inga stora summor jag spelar bort, för någon enstaka vinst lik din har jag fått.

 4. snawitz skriver:

  Det brukar väl alltid finnas några hål att stoppa storkovan i, eller hur?
  Själv har jag alltid otur både i kärlek och spel

 5. Lisbeth Öhlin-Petersson skriver:

  Jag kör enkelrader ons + lördag med Joker. Spelar 10 veckor i taget. Jag har haft samma rad i fyrtio år och vågar inte sluta. Jag brukar också få sådana jättevinster som du fick. Men jag har hört talas om en man som hade stående rader på tips, Han vann aldrig några stora pengar men när han sedan gick bort så kom vinsten. Så dödsboet fick en bra slant.

  • Ingrid skriver:

   Nej har man kört med samma rad i många år och kan den utantill vågar man ju inte sluta. Jag tycker alltid att det är fascinerande när man ser att det spelat över 9 milj rader och ingen har lyckats pricka in de där 7 rätt. ,)

 6. Laila Östergren skriver:

  Vilken tur du har! Det är ju början till en resa alla fall. Undrar om det räcker fram till Björkhaga så kan jag bjuda på kaffe när blivit lite piggare. Vi har inte bokat någon resa till värmen men väl en bussresa till Prag i slutet på april så vi har lite att se fram emot.
  Fortsatt god lycka med ditt spelande!

  • Ingrid skriver:

   Det låter underbart med en vårresa till Prag. Där var vi på ett dagsbesök när vi åkte ”Fyra Huvudstäder”. Prag är en väldigt vacker stad.
   Fortsätt krya på dig!

 7. Barbro Hellström skriver:

  Grattis syster :-)) !

 8. Inger Maryissa skriver:

  alltid något med denna lilla vinst 🙂
  Jag brukar också vinna småvinster ibland på lotter och köper då nya lotter.
  Men en gång vann jag faktiskt 1000 kr……det var inte så tokigt…
  Men visst drömmer man om vinster med fler nollor efter ettan eller tvåan… 🙂
  kram

 9. Kicki skriver:

  Ja, vinster kan onekligen se ut på olika vis. Jag tog ut en vinst idag på 100 kr på Bingolotto. Har ju av misstag råkat prenumerera på lotterna (men har sagt upp dom nu)
  Fick också samtal från Postkodlotteriet för ett par veckor sen att jag vunnit 150 kr 🙂
  Tänk om det varit en nolla, eller två efter beloppen 😉
  Kram/Kicki

  • Ingrid skriver:

   Åke och jag vann 1000:- var för några år sedan och så har det blivit någon enstaka vinst på 150:- på postkodlotteriet, men storvinsten låter vänta på sig. 😉

 10. Beppan skriver:

  Snart ska du se att fru Fortuna är på go´sidan igen!
  Till dess kan du ju festa upp denna vinst… 🙂

Kommentarer inaktiverade.