Vädereländet

Lördag 13 september 2008 | 14:45 | 12&#176

Jag vet att det inte är någon idé att hålla på att tjata om vädret, det är tråkigt och ointressant, men jag känner att jag måste avreagera mig lite och då blir det du din stackare, som läser det här som blir drabbad. Vill du sluta läsa nu och surfa vidare till någon annan muntrare blogg förstår jag dig mer än väl.

Jag undrar bara var den där växthuseffekten och den globala uppvärmningen håller till? På Sicilien kanske, för där ser jag att de har haft över 30 grader idag. Här har vi fått nöja oss med
10-12 och i morse var det bara +4. Och regnar och skvätter gör det hela tiden. Det är inte en hel dag med sol utan molnen kommer och går. Min tvätt fick jag torr igår i alla fall och satte övermodigt ut stolsdynorna för att servera maken eftermiddagskaffe på terrassen, men inte gick det inte. Jag hade inte mer än hunnit få ut dem så började det regna och det var bara att ta in dem igen.

Idag har vi i alla fall trotsat kylan och varit ute i trädgården och tagit vara på en del frukt, jag har delat och planterat om en lavendel och tömt några blomsterlådor där petuniorna gett upp i det evinnerliga regnandet. Egentligen hade jag planer på att ta mig en promenad efter lunch, men lusten gick av mig och jag satte mig och såg på en av filmerna med Mario Lanza som jag fick av Krister i årsdagspresent. Den var riktigt mysig, tack Krister!

Nu ska jag gå och leta fram några varma ytterkläder, för det är väl bara att inse att man inte kan ha sommarjacka längre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.