Vem vet mest

Mulet och grått och regnet hänger i luften, men det är milt, så någon snö lär det inte bli idag i alla fall. Enligt dagens rapport från meteorologen i Norrköping som Gotlandsradion har kontakt med varje morgon, ska det bli oväder, men ingen vinter är ännu i sikte för vår del, så det där med snöstorm kan vi nog ta med en nypa salt. Och för min del räcker det så bra med snöfallet här i bloggen 😉

I tisdags kväll visste jag inte riktigt vad jag skulle se på TV, så då hamnade jag på TV24 och där sändes en repris av ”Vem vet mest” och vem fick jag se om inte Britta, som jag känner igen från Kupan i Hemse.

-Har du sett, där är Britta, hojtade jag till Åke och sen blev vi sittande och fick se att hon vann måndagskvällens tävling och gick till fredagsfinalen. Det ska bli spännande att se hur det går för henne i morgon. Gotländska kvinnor kan!!


Här är Britta värdinna när det var hattparad på Kupan en söndag i oktober förra året.

Nu är det dags för en promenad till VC och sjukgymnastiken. Ryggen är lynnig, ena dagen tror jag att jag är på bättringsvägen, nästa misströstar jag verkligen, men det gäller väl att ha tålamod. Jag tittade på min medicinburk och jag har bara ätit tabletterna med bisfosfonater i två månader och det här är ju en medicinering på lång sikt, så det är väl bara att tåla sig.

Ha en fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Vem vet mest

 1. Ann-Marie skriver:

  Alltid kul när det är gotlänningar i rutan.
  Tvättnötterna är på väg till mig, har träffat några här som använder dem regelbundet och de är nöjda med tvättresoltatet. Får se vad jag tycker. Fortsättning följer.
  Ha en bra dag.

 2. Gunnel skriver:

  Det blir alltid mer spännande när någon man känner medverkar. Märker du att din rygg blir nåt bättre av gymnastiken? Kram

 3. Margaretha skriver:

  Hej. Jag följer alltid Vem vet mest och såg henne när hon vann. Tänkte på dig eftersom hon var från Gotland (det brukar kunna bli så …)
  Ja, nu håller vi tummarna för henne på fredag.
  Då sitter vi ju ändå inne eftersom det ska bli snöoväder då, både hos er och oss.

 4. Viola skriver:

  Det är alltid roligt att se bekanta i rutan. Jag tittar för det mesta på Vem vet mest. Trevligt med program som man kan delta i. En del frågor är nästan banalt enkla och andra fordrar special-kunskaper. Nu håller vi tummarna för din vän i morgon.
  Det är svårt att ”få rätt” på onda ryggar. Men det gäller att hålla igång men det är tröttsamt att ha ont. Jag har nacke och en axel som jag kämpar med.
  Trevligt med din frågesport. Jag läser inläggen men oftast i efterskott.
  Det är snart helg igen. Den kommer att gå i musikens tecken och inget julstök. Jag har gjort adventsfint. Några tomtar för komma fram någon dag innan jul.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  • Ingrid skriver:

   Visst är det roligt när man kan känna ett lite personligt engagemang för någon av de tävlande.

   Det är jobbigt att ha ont, men jag vet ju att det jag har är en västanfläkt mot vad många andra går igenom, men ändå känner jag mig smått gråtfärdig ibland, när jag funderar på om det är så här jag ska ha det i fortsättningen 🙁

 5. Ama de casa skriver:

  Det är alltid kul att se nån man känner i rutan 🙂

 6. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  I dag håller vi tummarna för Britta 🙂
  Ser att du bytt header och den är stämningsfull och vacker.
  Här har vi nu 34m/sek och en sådan vind är då inte att leka med.
  Många evenemang har ställts in i Göteborg dag och det är så trist.
  Ljusspelet på Götaplatsen lär inte vara mänga som vågar sig ut för att titta på då taken flyger iväg bl.a.
  Gott att vara inomhus men det dånar i väggar och fönster.
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Det är bra Agneta! Nu får vi hjälpas åt. Det ska bli riktigt spännande att se hur det går för henne. Förra gången hade hon ju väldig tur både med att inte få så många frågor och att hon kunde så pass många av de hon fick. Det här är mycket ett turspel.

   Det fläktar på duktigt här också.

   Kram Ingrid

 7. Agneta skriver:

  Grattis till Britta som kammade hem 10.000:- !
  Men medges ska att hon hade en jäkla tur för hon fick ytterst få frågor och halkade med till finalen och där såg det riktigt illa ut ett tag då hon bara hde sina 30 poäng. Så fick hon frågan som rörde hennes yrke som barnmorska och lärare och så lossnade det men spännande ända till sista minuten med utslagsfråga och den var ju lätt som en plätt och hon var snabbast på knappen.
  Detta är ett turspel också då man vinner när de andra svarar fel. Men hennes motståndare var jätteduktiga och klarade många ytterst kluriga frågor.

  Kul och nu blir hon väl välkänd nästa gång hon visar sig på Kupan och helt säkert kommer det att stå om hennes vinst i Gotlandstidningen:-)

  Tack goa vännen för svaret på min fråga i din gästis…var inte helt säker så lika bra att fråga så man lär sig 😉 Visste inte att det bara var de som vill gissa på dina frågor som fick vara med, men lutfisken väckte minnen till liv så jag kunde inte låta bli att skriva några rader 😉
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!

   Visst hade Britta en väldig tur i spelet. Det gick verkligen hennes väg.
   Säkert kommer hon att bli uppmärksammad i tidningarna, vi är ju väldiga lokalpatrioter på Gotland.

   ALLA får var med och lämna kommentarer till ALLA inlägg. Det är bara det, att i Dagens Julfråga-inläggen tar det lite tid innan kommentarerna syns. Jag kanske uttryckte mig oklart i mailet till dig.

   Kram Ingrid

Kommentarer inaktiverade.