Vi har gjort vad vi kan för Sverige

Tidigt i förmiddags åkte vi iväg till Eksta bygdegård för att göra vår plikt och avlämna våra röster. Det var rätt många som var där redan och vi fick stå i kö en lite stund innan vi kunde komma in i röstningsbåset. Nu är det gjort i alla fall och i kväll blir det spännande att följa valvakan.

När vi ändå var ute och åkte tog vi en tur ner på Klinte också och hämtade tidningen och var och handlade. Det är alltid någonting som är slut, nu var det äggen och kattmaten.

Efter lunch gick jag en promenad ner till stranden. Det blåste och kom några regnstänk, men jag hade regnjackan på så jag höll mig både torr och varm. Man måste ju få komma ut och röra på sig lite även om inte vädret är perfekt.

Ha en trevlig valvaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Promenader, Tyckt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Vi har gjort vad vi kan för Sverige

 1. Ailas skriver:

  Nu har även jag varit och röstat, skrev några ord om det också på bloggen. Så gör ju alla andra. 😀

  Vackra bilder, från enkla motiv.

  Nu får vi bara hoppas att det blir en trevlig valvaka då, vi har i vart fall gjort vad vi kunnat.

  Kram

 2. Margaretha skriver:

  Ja, vad vi än har röstat på så blir det en rysare i kväll …

 3. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Nu är det mitt i natten och jag har just stängt av TV:n efter att ha lyssnat till div. politikers förklaringar samt analyser.
  Men det blir tufft med SD som vågmästare så jag tycker allt att tonerna var mycket dämpade så här på nattkröken. Återstår att se hur/om det går att krångla sig ur situationen med SD.
  Usch ja, det är liknande situationer i många länder och Sverige är inget undantag. Naivt att tro något annat.
  Det talades ju redan nu i natt om ett samarbete mellan blocken fr. Reinfeldts sida liksom ett ev. nyval , så spänningen fortsätter framöver….
  Att dom orkar, jag blir trött bara av att lyssna 🙂

  Jag har ägnat dagen åt att formatera hårddisken och installer om en del…suck. När jag var klar så slant fingrarna på någon jäkla liten ikon så jag fick göra om allt igen. Men mycket återstår att leta upp i programväg liksom alla adresser. Kommer inte åt min hemsida ännu.
  Har man inte jobb, så skaffar man sig 😉

  Jag älskar foto med den vackra träbänken. Tittar man noga på formen av ben och rygg så är den som ett konstverk och passar så bra ihop med grönskan. Det är något speciellt med alla dessa vackra gamla bänkar som står övergivna när höstvindarna drar fram.

  Nu får det bli god natt fr. mig till dig.
  Kram, Agneta

 4. Skatan skriver:

  Hej Ingrid. Jag har inte orkat ens läsa bloggar men nu börjar jag repa mig lite men ligger fortfarande i soffan som en jättepadda och orkar ingenting. Benen darrar som spagetti när jag försöker komma mig upp och valet skiter jag i. Vet att vem som än vinner så kommer det att bli norrland som får stryka på foten som vanligt. Det brukar bli så. Sämre och sämre för varje dag.

 5. skogsnuvan skriver:

  Förlåt förra inlägget var mitt. Skatan har lånat min dator och det blev väl något strul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *