Vilket vansinne!

Igår hade jag inte lust att se på Mello, för jag tycker att det är väldigt ointressant, så jag zappade lite fram och tillbaka tills Gudfadern del II började på TV4film och den började inte förrän klockan nio. Hur många gånger har jag sett den? Jag vet inte, men många är det och ändå satt jag, eller rättare sagt låg jag i soffan och såg hela filmen, som inte slutade förrän klockan var över ett. Halvtvå kom jag i säng – vilket vansinne!!

I dag missade jag givetvis starten på Vasaloppet, för jag kom inte till liv förrän klockan var halvtio, men sen hängde jag med ändå in i mål. Jag ser inte mycket sport på tv nu sedan jag blivit ensam, men Vasaloppet vill jag se och i dag var det verkligen dramatiskt och ovisst fram till målgången.

Sen gick jag ut på en söndagspromenad, för det har varit väldigt fint väder i dag med bara någon enstaka minusgrad, sol och ganska vindstilla. Jag hade först tänkt gå rundan över Bönders, men så blev det skogen och ner till samhället i alla fall.

Jag var så sugen på en grillad med bröd, så det fick bli ett besök på Kustgrillen. En enkel och god söndagslunch!

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Film, Klintehamn, Promenader. Bokmärk permalänken.

24 svar på Vilket vansinne!

 1. Kraft´n skriver:

  Ja men dom är bra de gamla filmerna, och har man väl börjat titta så….
  Jag var allt uppe kl sju och fixade frukost, och sen satt jag där till målgång
  då jag slog över till slalomen. Kram, Anders.

 2. Nä, ”mello” slutade jag att se för flera år sedan, helt ointressant. Vi tittade på ”Shetland”, inte för att jag är så förtjust i deckare men miljöerna är så fina!
  Låter skönt med sol och någon minusgrad. Här har det varit gråväder idag och det blev bara en kort promenad.
  Ha en skön söndagskväll!
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Shetland började när jag var på Teneriffa, men jag har sett de missade avsnitten och i dag såg jag gårdagens, så jag är på banan. Det är en sällsynt bra serie tycker jag.
   Kram

 3. Znogge skriver:

  Vi började att titta på mellon men efter två omgångar så stod jag inte ut längre. Dålig musik och så flamsig programledning gjorde att vi såg en film i stället. Tror inte vi missade något!

  Kram

 4. Geddfish skriver:

  Nä, fy för Mello, det projektet har jag lagt ner.
  Jag var tvungen att lägga mig i tid för att gå upp tidigt i morse.
  Allt gick bra. Men det blev inget Vasalopp på TVn således.
  En korv med bröd, jojomen, kan vara gott! Kram, Gerd

  • Ingrid skriver:

   Jag förstår att du inte kunde sitta uppe och racka. I kväll ska jag gå i säng lite tidigt så att jag orkar upp i god tid i morgon, för då är det mycket på gång.
   Kram

 5. Bosse Lidén skriver:

  Vilken nattuggla du är.
  En grillad med bröd är gott men jag vill ha mos också. På min ungdomstid sa jag en specialare. En dubbel om det skulle ligga två grillade korvar i.
  Fina foton. Då gissar jag på att du vaknade till av promenaden.
  Mello. Vad ska jag skriva. Jag lyssnade på vad Sven Melander gillade ”det moderna”. Han sågade rätt bra. 😉 Jag gillade bara två låtar. Givetvis möttes de i tredje matchen och därmed kunde bara en gå till final. Jag har inte läst ett ord om hur lottningen gick till. Hade det inte varit mer rättvist och spännande för TV-publiken om det skedde i direktsändning.
  Betydligt bättre att se en film. Jag såg en ovanlig och bra engelsk film på Netflix precis.
  Söndagskram Bosse

  • Ingrid skriver:

   Moset fick jag i kväll, för då blev det köttbullar med gröna ärtor och potatismos. Mycket gott efter de spartanska lunchen.
   Jag hade Netflix de veckorna jag var på Teneriffa, men nu har jag sagt upp det igen, för jag vill vänta tills jag får en annan tv-box så jag kan se det på tv:n.
   Kram

 6. Lambergsfrua skriver:

  Visst är det lätt att fastna för en film och bli sittande/liggande framför TV:n – men det tycker jag nog att vi kan unna oss utan dåligt samvete. Att sedan få sova ut är en lyxig gåva.
  Vi tittade faktiskt på Mellon, även om inget var i vår smak. Ändå hoppas jag varje gång att i alla fall kunna få njuta av vackra kläder och mycket glitter och glamour. Jag tycker att dekoren och dansarna är fantastiskt bra, resten kommenterar jag inte. Det är så många andra som gör, både proffstyckare och lekmannatyckare – alla lika negativa tycks det.
  Idag har vi sett inspelat Talang och det var tio gånger bättre än Mellon!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Märtha skriver:

  Jag brukar irriteras på att finskan förändrar en massa ord, skall avstå från att ge och förklara exempel här. Men att melodifestivalen i Sverige har blivit Mello, det begriper jag inte. Min musiksmak ligger åt ett helt annat håll, slutade med det eurovisionsspektaklet för länge, länge sedan. Däremot kan jag inte avstå från Vasaloppet, vet inte varför. Lahtisspelen kommer ju samtidigt, så det blir att byta kanal rätt ofta. Men målgången såg jag. En av de bästa på länge! Förundras över att man skidar i 90 kilometer och så orkar man spurta den sista hundra metrarna… Här börjar kylan sakta ge med sig, men det var ändå -18 på morgonnatten. Nu, kl 20.30, visar termometern -11. Få se…

  • Ingrid skriver:

   Att se Vasaloppet är lite av en tradition, som man inte vill missa och när målgången är klar står gärna tv:n på och så kan man få se en massa intervjuer med ”vanligt” folk som åker loppet. Det var häftigt att se en eritrean som varit i Sverige i 3,5 år som glatt vinkade i rutan.
   Nu 22.22 har vi – 10 grader, så kallt är det här också.
   Kram

 8. Musikanta skriver:

  Det är bara att konstatera att ungdomarna har en helt annan musiksmak än vi som är lite äldre. Och det tror jag att nästan alla kommentatorerna ovan är. Jag tycker det intressant att titta på Mellon (som jag inte har något emot att den kallas) just för att jag inte på något sätt kan förstå hur någon kan tycka den här musiken är musik överhuvudtaget. Men det är tydligen nästan tre miljoner som gillar den och då måste det ju finnas någonting i den som jag – som växte upp med evergreens och jazz som populärmusik – inte begriper. Vasaloppet däremot tycker jag är fullständigt ointressant.
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Vi har nog alla olika musiksmak och det är ju bra att det finns något för var och en, men just den typ av schlager som är med och tävlar har urvattnats mer och mer för varje år och standarden blir bara lägre och lägre, eller också är det jag som blir äldre och äldre. 🙂
   Kram

 9. Gunnar skriver:

  Jag har missat både Mello och Vasaloppet Andra chansen tycker jag är ganska fånig. Kommer kanske se finalen Måste vara en omställning för dig att komma hem till vintern

 10. Åke skriver:

  Oj så mycket snö ni har… och grillat med bröd till lunch är inte fy skam 😀 Vasaloppet missade jag totalt… jag som har så många vänner som stakar runt uti färdernas spår 😆

 11. Kicki skriver:

  Vi kollade Mellon, men man kunde lika gärna stått över.
  En korv med bröd var inte mkt till lunch, men du är ju inte så stor så det kanske räckte för dig.

  Jag har fastnat i serietittande, har tillgång till Netflix och jösses vad med serier man kan gotta sig i om man gillar spänningsgenren.
  Idag blir det en vända till Falun, Berra ska kollas på kirurgen om det är värt risken att kärlspränga hans ben. Han har egentligen för dåliga njurar för att klara den kontrastvätskan som behövs.
  Kram/Kicki

  • Ingrid skriver:

   Vi ska få nya tvboxar, så sen kan jag också titta på Netflix på tv:n jag hade det på laptopen när jag var på Teneriffa så där roade jag mig med The Crown och sedan den var slut såg jag The Good Wife, ett par avsnitt varje kväll.
   Hoppas att det går bra för Berra!
   Kram

 12. Elisabeth skriver:

  Vi låg i sängen och tittade på starten på Vasaloppet. Sen pallrade vi oss upp och följde loppet rätt flitigt. Visst var det spännande!

Kommentarer inaktiverade.