Visst är det lite tidigt…

…att börja prata om vintern, men om det stämmer som man säger, att det blir en kall vinter när det är mycket rönnbär, har vi en bister tid framför oss.

Här på Odvalds dignar de små rönnbärsträden av stora tunga bärklasar som börjar mogna nu. Just när jag var ute och tog några foton av dem var himlen alldeles blå, men nu har det mulnat till och det blåser ganska kallt. Jag har suttit ute och druckit eftermiddagskaffe och läst en stund i boken om Zlatan, men nu var det inte skönt längre.

Boken är för övrigt riktigt bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Trädgård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på Visst är det lite tidigt…

 1. Znogge skriver:

  Lagom många på vårt träd även om det är en del stora klasar. Personligen hoppas jag på en riktigt grå och mild vinter! Vi får väl se…

  Kram

 2. Laila Östergren skriver:

  Oj då! Är det redan dags för rönnbär? Jag har inte sett några överhuvudtaget ännu. Det är nog dags att göra en liten utflykt hemifrån.
  Ha det så bra!

 3. Inger Johansson skriver:

  Hej!
  I år behöver jag inte bry mej om ifall det blir en kall vinter med mycket snö; jag är pensionär och inte längre tidningsbud!!! Så skönt 😀
  Kram Inger.

 4. Stämmer det Så SKA DET BLI EN KALL VINTER. Men det vill inte jag ha.Det har ju inte varit en varm sommar.Nu är den snart över, sista sommarmånaden är här nu.

Kommentarer inaktiverade.