Visst gillar jag deckare

Sherlock Holmes tecknad av Sidney Paget, 1891.

Det finns många deckarförfattare representerade i min bokhylla, så visst gillar jag deckare och därför är jag också med och tävlar om månadens deckare hos Cissis bokblogg. Kanske dyker en helt ny och spännande författare upp!

Nästa utlottning av deckare/kriminalare hos Cissi kommer att ske söndag den 29 maj.

Tipset om den här tävlingen hittade jag i Ailas blogg Örfilar & Gladsparkar. Tack Ailas, nu minskade din chans till vinst 😉

Idag är det soligt och fint väder igen och egentligen håller jag på ute i trädgården, men måste ta en liten paus och vad passar bättre då än en stund vid datorn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Visst gillar jag deckare

 1. Hejsan Ingrid !
  Förr frossade jag i alla detektivromaner,kriminalböcker,mordgåtor .Såg allt på teve som handla om mord så bestialskt som möjligt.
  Efter en bekant drog kniv mot mig, hotade skära halsen av Mauds familj,min familj,en grimma skulle jag få.Höll mig fången och drogade mig genom att lägga sömnpiller i mitt vin.Konstigt att jag lever.hade säkert änglavakt.Så avtog intresset mer och mer att läsa och titta på sådant.Det förstår väl vem som helst.

  Hade tänkt skriva ett inlägg om det,för det var fler gånger som jag blev drogad av denne man.Han älskade mig sa han, kallade mig, sin prinsessa.Nej, det var inte han jag var gift med.Dennis ”bara” sparkade mig nerför trappan, knuffade mig i asfalten en gång ut från bilen i fart, en annan gång på garageingången så jag slog ut mina fina framtänder. Vill Du veta mera.?

  Kram Majsan

 2. Åsa! skriver:

  Deckare det är grejer det 🙂 Min nya favorit heter Harlan Coben. Fast de är kanske mera åt thriller hållet, går omöjligtvis att lägga ifrån sig!

 3. Cicci skriver:

  Hejsan!
  Vad roligt att du vill vara med och tävla, dock kommer nästa inlägg med info om deckare upp den 29 maj. Skicka gärna en kommentar då. Men det kommer snart ske ännu en utlottning, dock ingen deckar. Så håll ögonen öppna! 🙂

  • Ingrid skriver:

   Åhå, det är tydligen något jag missförstått 🙁

   • Cicci skriver:

    Hej igen!
    Jag var nog lite otydlig i min formulering. Varje månad så lottar jag ut en bok och då går jag först ut med vilken bok det är och så kan man anmäla sig om man är intresserad, denna gången så lade jag dock ut när nästa tävling kommer att ske, lite otydligt dock. Men du är med på nästa utlottning, men skicka gärna en kommentar när det är dax, så jag inte glömmer. 🙂 Ha en bra dag!

    • Ingrid skriver:

     Jag förstod att jag missförstått dig förut. Tack för förklaringen,jag har lagt in din blogg i min blogglista, så missar jag förhoppningsvis inte nästa tävlingstillfälle. 😉
     Ha det gott själv!

 4. Margaretha skriver:

  Deckare kan väl vara bra att läsa när man är ledig och ligger i hängmattan och det inte krävs så mycket av en. Jag är allätare när det gäller böcker, ibland läser jag det som en del kallar ”tantsnusk” och det har ingen betydelse för nästa bok kan vara en nobelpristagare. Det är just det som är tjusningen med läsning. Man väljer det som passar för stunden.

 5. Skatan skriver:

  Jag läste aldrig deckare förr … det är först de senaste åren och då lyssnar vi mest när vi åker långt med bil.

  Då går resan undan må du tro …man vill egentligen nästan inte ta paus om det är riktigt spännande.

  Favoriterna … hmm … amerikanare som Dennis Lehane och Michael Connely …

  Kram!

 6. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!
  Tack för att du svarade på mina rader här vilket gjorde att jag tittade på melodifestivalen…hade totalt glömt bort det 🙂 Tur att det finns goa nätvänner!
  Finland kom i alla fall till final och glad blir man när något land fr. norden kommer med. Tveksamt om Sverige klarar sig, för det är många lite ”poppiga” låtar som liknar varandra, men tummarna håller vi såklart.

  Ser att du hittat vägen till Ciccis bokblogg och hoppas att vinnarmössan är på plats 🙂
  Jag har varit inom hennes blogg många ggr, för att leta efter tips på bra barnböcker till dottersonen. Gillar hennes blogg, ordning o reda har hon som jag ju skrivit om på min hemsida.
  Du missade det inlägget då du var inne hos mig den 9/5 efter 22 och jag skrev nästa morgon om hennes blogg och utlottning. Har en länk till henne sedan en tid på min sida. Nåväl, alla vägar bär ju till Rom, så du hittade vägen dit i alla fall. Såg att även Ailas hoppas på tur och jag blir så glad om någon av oss vinner 🙂 Alltid lika trevligt att kunna dela med sig av länkar till informativa bloggar 😉 Böcker kan man aldrig få för många av, lite nytt behövs alltid.
  Var inom din Bokhylla i går för att se om du läst något av Kalifatides som kommit ut med en biografi som verkar spännande.. billig pocket på adlibris
  Har skam till sägandes inte läst något alls av honom.
  Nattiskram, Agneta

Kommentarer inaktiverade.